Vi avler attraktive dressurheste, som lever op til den seriøse rytters krav om et godt bevægelsesforløb, et harmonisk og udtryksfuldt eksteriør samt et godt temperament og god ridelighed. 

Vi udvælger nøje avlshingste både fra hingstebeholdningen i indland og udland. Vi holder os opdaterede ved at deltage i hingstekåring her i Danmark og i Tyskland, og samtidig følger vi med i, hvordan hingstene og deres afkom præsterer på konkurencebanerne.

Vores heste går i løsdrift de første år af deres liv for at sikre den bedst mulige udvikling af deres styrke, holdbarhed og deres sind. Vores heste fodres med stråfoder samt særligt foder til avls- og ungdyr således, at de året rundt er dækket ind med det grovfoder samt de vitaminer og mineraler, som de har behov for i deres vækst.

På de følgende sider har I mulighed for at se billeder af vores heste og afkom samt læse om deres afstamning. Der er også oplyst relevante links til hingsteholdere, så I har mulighed for at læse om faderhingstene.

Skulle vore salgsheste have interesse er I naturligvis velkommen til at kontakte Jannie på mobil: 26 81 37 54 eller mail: jannie@petersborg.comPetersborg
© Copyright by Petersborg
AVLSHOPPER
SALGSHESTE
TIDLIGERE AFKOM