PETERSBORG'S QUICKHEART
e. Quaterback / Calypso II
Quickheart venter i marts 2014 føl efter Sezuan: Sezuan

Den 21. marts 2008 kom Quickheart til verden. Quickheart er lige det hoppeføl vi havde ønsket os: Langbenet, højtstillet og brun med fire hvide sokker, en yndig stjerne og en snip med lidt lyserødt på mulen. Hun er kælen og nysgerrig og har bevist et helt fantastisk gå-på-mod, da hun allerede en uge gammel kom til skade og måtte indlægges på Højgård Hestehospital med en sårskade. Hun kom hjem igen efter 3 uger fyldt med livsmod og udstråling. Og så er hun virkelig godt gående i alle tre gangarter med en fantastisk rummelighed og op-ad-bakke bevægelse. Quickheart er tilredet og viser fortsat super temperament og er meget arbejdsvillig.

Quickheart lever op til vores forventninger. For dem som har set Quaterback behøver han ingen nærmere præsentation. Da jeg så ham første gang i Vechta ved Oldenburgkåringen var jeg slet ikke i tvivl om, at jeg måtte have et føl efter ham. Quaterback vandt Bundeschampionatet som 3-års i 2006 med højeste karakter i trav og galop. Han vandt sin 30-dages test med samlet score på 9,14. Hans type og bevægelse må betegnes som helt ekseptionel. Han havde sin første følårgang i 2007 og havde flere føl udtaget både til følchampionat og til eliteauktionen i Vechta.

Quickheart fik på følskuet i Dansk Varmblod Region 1 den 27. juli 2008 en rigtig god følbeskrivelse af Egon Fræhr: "Dette føl er udtryksfuldt, højtstillet, langbenet og velproportioneret. Føllet har særdeles gode gangarter og fremstilles i god kondition".

Quaterback selv er efter hoppen Passionata, som er halvsøster til ingen mindre end verdensmesteren og den dobbelte Bundeschampionatvinder Poetin. Af samme moderlinie findes også Samba Hit I og II. Både Quaterback's far Quaterman samt farfar Quando-Quando har også flotte resultater i sporten. Quaterback står på Stiftung Brandenburgisches Haupt- und Landgestüt Neustadt/Dosse, men kan også ses på: www.gerd-sosath.de


Petersborg
© Copyright by Petersborg