Kajana er en 14-årig holstenerhoppe importeret som avlshoppe fra Tyskland i 1999 af Lulu Birger Christensen fra Gøngehusfarmen. Kajana er efter Calypso II med Lakai som morfar. Kajana er kåret i Holstenerforbundet samt Dansk Varmblod. Kajana er en storrammet og højtstillet hoppe med et fantastisk temperament. Hun videregiver sin flotte front og sit udtryk og hun avler langbenede og smarte rideheste.

Kajana har fået 5 afkom her i Danmark. 3 hingsteføl, hvor det første hingsteføl Aristocrat (efter Acobat II) blev udtaget til hingstekåring i Neumünster i 2002 og det tredje hingsteføl, Lancelot efter Lancer II blev udtaget til hingstekåring i Herning i 2004. Lancelot ejes i dag af Michael Aabo i Tyskland. Desuden har hun fået to hoppeføl efter holstenerhingsten Limbus.

I 2007 fik vi et dejligt højtstillet, langbenet og velgående hingsteføl på Kajana efter Samarant (F: Sandro Hit). Se Sambuca her: Sambuca.

I 2008 fik vi et skønt hoppeføl på Kajana efter Quaterback - se mere via dette link: Quickheart og læs mere om Quaterback på Eurodressage.com: Quaterback og på www.gerd-sosath.de

Vi har ønsket at fortsætte successen og fik i marts 2009 et smart hingsteføl Qasanova ligeledes efter Quaterback - se mere via dette link: Qasanova

AVLSHOPPE KAJANA
Petersborg
© Copyright by Petersborg