Ved stævnet i Hvalsø den 20. maj 2012 blev de første heste udpeget til den endelige UVM-udtagelse i dressur, som afholdes på Middelfart Ridecenter den 30. juni og 1. juli. Petersborg's Suleima er blandt 6 års hestene, der blev udpeget. Fra Petersborg ønsker vi et stort tillykke til Morten Andersen med uddannelsen af Suleima og den flotte præstation i Hvalsø. Vi glæder os til at følge Suleima's fortsatte udvikling.

Kilde: Ridehesten.com

Petersborg's Suleima er i december 2009 solgt til Morten Andersen. Vi glæder os til at følge Suleima i hendes videre udvikling og ønsker held og lykke.

Suleima er en feminin og udtryksfuld hoppe prydet med alverdens aftegn. Siden føl har hun været Petersborg's "darling". Suleima er tilredet som 3-års i august 2009, og hun har vist sig at være en stor fornøjelse at arbejde med. Hun er yderst ridelig med et helt fantastisk opmærksomt temperament. Hun er energisk og vågen med passende "gnist", og hun kan lide at arbejde. Hendes bevægelse er særdeles god, elastisk og smidig. Under rytter kommer hendes gangarter om muligt endnu bedre til udtryk, og efter at have set hende under rytter er vi overbeviste om, at Suleima bliver en dressurhest ud over det sædvanlige.  Der er ingen tvivl om, at Suleima vil være en hest man lægger mærke til ude på stævnepladserne, og vi har store forventninger til hende i 2010, hvor hun skal gå Dressurchampionat samt Egnethedstest.

Suleima er efter Sir Oldenburg, som er en imponerende flot og velgående tyskkåret hingst efter Sion/Contender. Sir Oldenburg selv har vundet Bundeschampionatet, og både Sion og Contender har haft stor gennemslagskraft i den tyske avl såvel som i ridesporten. Suleima's mor er RDH-hoppen Sylvia Light, som er efter elitehingstene Midt-West Ibi-Light og Aleksander. Begge Suleima's halvsøskende, De Luxe og Seniorita, har udviklet sig til rigtig fine dressurheste.
PETERSBORG'S SULEIMA
e. Sir Oldenburg / Midt-West Ibi-Light
Petersborg
© Copyright by Petersborg