PETERSBORG'S SELFIE
e.  Sezuan/Quaterback
Født: 4. april 2014
Far: Sezuan DVH  (efter B.H. Zack/B.H. Don Schufro)
Morfar: Quaterback

Petersborg' Selfie er et hoppeføl med helt fantastisk eksteriør, personlighed og bevægelse. Selfie galopperer med stor rummelighed og masser af op-ad-bakke tendens. Hun er smidig i sit bevægelsesmønster i alle gangarter. I trav iser hun flotte og aktive bagben og høje forben. Hun skridter stort og med masser af overtrædning og hun bevæger sig igennem hele kroppen. Hun fremtræder som en meget harmonisk og ædel hoppe med stor nysgerrighed, og hun er skøn at håndtere.

Selfie er efter DV hingsten Sezuan, og han behøver ikke meget præsentation, da han allerede nu i sin unge alder er blevet verdensberømt. Sezuan er en af de mest populære og imponerende avlshingste der findes. Sezuan har helt fantastiske gangarter og har vist sig at være ualmindelig ridelig. Han fremtræder som en hingst med en helt fantastisk arbejdsindstilling. Han vandt sin materialeprøve med 987,5 point med hele ti 10-taller og den højeste gennemsnitskarakter nogensinde i avlshistorien. Allerede som 3 års blev han en af Europas mest frekventerede unghingste, og Sezuan er fortsat en af de mest populære avlshingste.

Quaterback er morfar til Selfie. Han vandt sin 30 dages test med 9,14 i gennemsnit og fik blandt andet 9,25 i trav, 9,75 i galop og 9,75 i ridelighed. Til Bundeschampionatet vandt Quaterback som 3 års med karaktererne 9,5 i trav, 10 i galop og 2 10-taller hos fremmedrytteren! Quaterback er uddannet til S dressur og har 50 kårede sønner og 68 statspræmierede hopper samt mange højt bedømte føl. Quickheart, som er mor til Selfie, er helsøster til Petersborg's Qasanova. Qasanova er en helt ekstremt velgående hingst med stor smidighed og elasticitet i sit bevægelsesmønster i alle tre gangarter. Qasanova er solgt til den amerikanske rytter Matt Johnson, og Qasanova har repræsenteret USA ved Verdensmesterskabet for ungheste i Verden i 2014.

Petersborg
© Copyright by Petersborg