PETERSBORG'S FIRST LIKE
e.  Blue Hors First Choice/Quaterback
Født: 29. marts 2015
Far: Blue Hors First Choice  (efter Jazz/Negro)
Morfar: Quaterback

Petersborg' First Like er et ædelt hoppeføl med helt fantastisk eksteriør, personlighed og bevægelse. First Like galopperer med stor rummelighed og masser af op-ad-bakke tendens. Hun er smidig i sit bevægelsesmønster i alle gangarter. I trav viser hun flotte og aktive bagben og høje forben. Hun skridter stort og med masser af overtrædning og hun bevæger sig igennem hele kroppen. Hun fremtræder som en meget harmonisk og ædel hoppe med stor nysgerrighed, og hun er skøn at håndtere.

First Like er efter DV hingsten Blue Horse First Choice, der er en særdeles spændende hingst i alle henseender! Selv er han en fantastisk hingst med stor personlighed og toprideegenskaber. Hans afstamning er unik med verdens førende dressurproducenter Jazz og Negro. Hans morstamme er helt i top. Hans første følårgange var af særdeles god kvalitet, med højtstillede og meget ædle og udtryksfulde føl. First Choice vandt med 9,52 point suværent DRF-championatskvalifikationen i Middelfart i 2014, gik efter mellemrunden videre til finalen og blev toer i den indledende runde med karakteren 9,48! I 2015 kvalificerede han sig igen til finalestævnet i Odense.

Hans far Jazz er den hingst i verden der har produceret flest Grand Prix-heste, bl.a. vinderen af World Cup-finalen 2012, Parzival, som også er OL-sølvmedaljevinder og tredobbelt europamester.

First Choices mor Wurona har selv placeringer i Z2 level i Holland og er elitehoppe. Hun har leveret ikke mindre en seks føl til følauktionen i Borculo. I 2012 var hun mor til auktionens dyreste føl, der blev solgt for 40.000 euro. Dette føl, som hedder High Five U.S., er nu kåret i KWPN og blev nr. 2 til materialprøven i Ermelo i 2015. Wurona er efter Ferro-hingsten Negro. Negro var selv succesfuld under Anne van Olst, inden en skade desværre satte en stopper for en lovende dressurkarriere. Som avlshingst er Negro en meget eftertragtet avlshingst – han er bl.a. far til den nuværende europamester, verdensmester, World Cup-finalevinder og dobbelte OL-vinder fra London 2012, Valegro, der under engelske Charlotte Dujardin har lagt alle konkurrenter bag sig de sidste 3-4 år. I tredje led kommer hingsten Vincent, som også har gået Grand Prix-dressur. Læse mere her: www.bluehors.dk

Quaterback er morfar til First Like. Han vandt sin 30 dages test med 9,14 i gennemsnit og fik blandt andet 9,25 i trav, 9,75 i galop og 9,75 i ridelighed. Til Bundeschampionatet vandt Quaterback som 3 års med karaktererne 9,5 i trav, 10 i galop og 2 10-taller hos fremmedrytteren! Quaterback er uddannet til S dressur og har 50 kårede sønner og 68 statspræmierede hopper samt mange højt bedømte føl. Quickheart, som er mor til First Like, er helsøster til Petersborg's Qasanova. Qasanova er en helt ekstremt velgående hingst med stor smidighed og elasticitet i sit bevægelsesmønster i alle tre gangarter. Qasanova er solgt til den amerikanske rytter Matt Johnson, og Qasanova har repræsenteret USA ved Verdensmesterskabet for ungheste i Verden i 2014.

Petersborg
© Copyright by Petersborg